Hva er Kalahari

Oppdag Afrika og Kalahariørkenens hemmeligheter. En komplett hud- og kroppsserie som tar vare på huden din så vel som lokalmiljøe
Oppdag Afrika og Kalahariørkenens hemmeligheter. En komplett hud- og kroppsserie som tar vare på huden din så vel som lokalmiljøe

Kalahari er en prisvinnende hud-, spa- og livsstilsserie med kun de beste ingrediensene hentet fra Kalahariørkenen. Carina Franck, gründeren av Kalahari er selv oppvokst i Sør Afrika, og hele hennes arbeid gjenspeiler hennes respekt for naturen og menneskene som bor der. «Fra tidlig alder visste jeg, at arven fra dette magiske land og dets ydmyke folk ville bli rotfestet i mitt indre». Carina Franck.

Carina og hennes stab streber etter perfeksjon, og hvert produkt inneholder derfor en rikdom av rene, naturlige planteoljer fra Kalahariørkenen. Det er langvarige overveielser bak bruken av naturlig høstede botaniske ingredienser, og det er tatt i bruk velrenommerte PhytoTrade* organisasjoner og sertifiserte pålitelige kilder i produksjonen av både ingredienser og emballasje. All emballasje er derfor 100% gjenbrukelig, og papiret som er brukt er gjenbrukspapir. Disse miljømessige overveielsene, sammen med bruken av ingredienser som utelukkende stammer fra Kalahariområdet, gjør Kalahari Spa til en banebrytende hudpleie- og spaserie og den første som innkapsler det autentiske Afrika på denne enestående måten.

Produktene i Kalahari inneholder rene, naturlige, økologiske planteoljer og botaniske ingredienser med herlige dufter som vekker sansene. Ingrediensene stammer fra trær og planter i Kalahariørkenen, som blant annet Baobabtre, Kalaharimelon, Jericho Rose og Marulafrukt som alle inngår i de Afrikanske økosystemer.

I de siste ti årene har Carina markert seg i den hurtigvoksende skjønnhetsbransjen, lokalt så vel som internasjonalt. Carinas lidenskap for Afrika inspirerte henne til å skape en serie spaprodukter i verdensklasse, som fanger de unike karakteristikkene fra Kalahariørkenen.
«Det var viktig for meg å inkorporere den fulle opplevelsen av ørkenens eldgamle hemmeligheter til kunden gjennom følelse, lyd, visuell interaksjon og dufter. Den moderne kundens forventninger har endret seg, og vi har designet den ultimate behandlingsopplevelse, som tilfredsstiller ethvert individuelt behov». Carina Franck.

*PhytoTrade er en nonprofit handelsorganisasjon som hjelper Afrikanske produsenter med å utvikle og markedsføre deres naturlige produkter, uten å skade de naturlige ressursene. PhytoTrade fremmer bæredyktig produksjon og Fair Trade, og bidrar til den økonomiske utviklingen av Sør-Afrikanske land, og dens mål er bla å forbedre bøndenes levebrød. Les mer her:https://phytotrade.com/


SAMMFUNSANSVAR:

Kalahari™ er vinner av den prestisjetunge prisen: Spa Humanitarian Award for deres arbeid og bidrag til utsatte stammer i Kalahariørkenen.

Vi skaper arbeidsplasser, Kalahari™ har startet «Kalahari Beads Project» i samarbeid med ulike Khoi San-stammer i Kalahariørkenen. Som en del av dette prosjektet belønner Kalahari en rekke sårbare kvinner som jobber med prosjektet. Store deler går til mat. Alle fordeler går direkte til de deltakende Khoi San People i Namibia, Botswana og Sør-Afrika. Kalahari Bead Project bidrar til å øke bevisstheten og forbedre livet, takknemlighet og respekt for Khoi San-folket - det virkelige folk.

Utdanning, Kalahari sponser ulike grupper av Khoi San barna ved å gi de en utdanning, blant annet lærer de å lese og skrive.

Spa Humanitarian Award, Kalaharis jobb med å hjelpe og støtte familier i Kalahari til et bedre liv og fremtid har gitt oss denne ærefulle utmerkelsen.

Kalahari™ Minifirmautvikling, Kalahari jobber med mini firmautvikling for å lære enkel butikkdrift og selvutvikling

Les mer


Produkter:

Kalahari Ansikt består av konsentrerte planteekstrakter, Phyto kjemikalier (kjemiske ingredienser som finnes i planter) og planteoljer hentet fra planter av det afrikanske urfolket. Planteoljer og phytoeffektive ekstrakter har blitt forenet i en høykvalitets hudpleieserie som gjenoppretter og nærer huden din.

Kalahari Kropp er en luksuriøs, men kosteffektiv serie basert på de fem signaturduftene: Rooibos blend, Tsamma blend, Wild Honey Blend, Khoi San Aromatic Blend og Aromatic Dune Blend. Kroppsserien har produkter for hele kroppen og selges i lekre, miljøvennlige forpakninger som gjør de
svært attraktive som gaver.

Kalahari Lifestyle er en serie produkter som lett øker mersalget i klinikken, og som er svært fine å selge som gaver både til jul og ellers i året. Husk at når du kjøper et Kalahariprodukt gir du noe tilbake til Khoi San folket i Kalahariørkenen, noe som gir en god følelse både for den som skal kjøpe og den som får gaven.Behandlinger:


Synk inn i deilig og dyp avslapping med Kalaharis beroligende velværebehandlinger. Kalahari tilbyr ulike signaturbehandlinger som kan spesialtilpasset hver enkelt kunde. Kalahari blander elementer fra natur og ørken med spesielle og særegne massasjeteknikker som gir deg en opplevelse uten om det vanlige.

Du kan lese mer om de fantastiske behandlingene her: Profesjonelle behandlinger